Hairspiration: Cool Ponytails

Denk je aan een paardenstaart, dan denk je aan makkelijk, snel maar wel een beetje saai. Om toch leuk voor de dag te komen hebben wij voor jou verschillende ponytails met een twist op een rij gezet (en don’t worry, ze zijn eenvoudig te maken! )

Double Dutch 

Super simpel, maar toch met een casual chique resultaat. Het enige wat je hoeft te doen is van een lok een vlecht maken en die samen met de rest van het haar naar achteren brengen en you’re finished!

Big & Beautiful

Brigitte Bardot stond er om bekend: de paardenstaart met veel volume. Makkelijk om te maken maar oelala zo sexy! Deze staart is ook heel goed te combineren met een pony.

Accessorize it up! 

Met accessoires maak je de staart leuker in heel weinig tijd. Het enige wat je nodig hebt is een apart lint, speld of een gek haar elastiekje om het net wat specialer te maken.

High spirit 

Hoe hoger hoe beter, dat is waarschijnlijk het motto van Ariana Grande, maar ook andere celebs treden in haar voetsporen. TIP: breng wat bumble and bumble surf spray aan voor wat krul zodat de ponytail wat speelser wordt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s